Tjock och fet

I går va det värsta svullar dagen. Har inte ätit så mcyket på hela veckan och så kom lördagen. Chips me dippa, lite glass, Thaimat och grönsaker me dippa. Kände sig jäkligt uppblåst och ångesten sitter i. :P Skulle kräkt i går kväll i alla fall...

Vet inte varför

jag blir så irriterad när en av mina vänner skirver eller ringer till mig. Vet inte riktigt varför. Elle rjo, det vet jag. För hon har gjort en grej mot mig, men det var jäkligt länge sen nu. Eller i alla fall ett tag sen. Men blir fortfarande så irriterad. Men det kan ju också bero på att hon tycker hela tiden att hon är så jäkla bra. Och är inte sen med att säga det till allt och alla. Nej, fy va irriterad jag blir.

Skit me söndag

Gillar inte söndagar. Då vet man att man har fem arbetsdagar framför sig... Och det är fan inte kul. Ingen sovmorgon. Bara slit och släp. Usch och fy. Ska dra till Malmö i dag. Behöver lite kaffe me i min kropp. Och en cigg.

Jävla cp

Datorn har fått virus och det är måttligt irriterande. Blir förbannad på alla rutor som ploppar upp lite här ovh där. Måste få bort det. Men va fan kan jag? Jag kan inte ta bort ett virus. Ett virus kan man inte behandla med antibiotika.

Åh fy fan!

Shit vilke huvudvärk jag har! Jag har faktiskt lite ångest för att jag drack i går... I alla fall så mycket. Eller, det va inte så mycket igentligen. Jag drack en flaks avin, och sen en eller två drinkar. Blev rätt full, men det va väl antagligen för att jag drack sprit. Tål inte det så jag fattar inte varför jag alltid ska på det. Idiot.

Inte så ond som jag trodde

Du är 39% ond!
Det ruvar en ondska i ditt hjärta även om du döljer det väl!

Ett test från testportalen.se



Smoothie?

Kan man göra en smoothie i dag och sen sätta in den i kylen och ha den i morgon till frukost?

Burn in hell

Sverige vaknar långsamt. På droger och på sorg. Åt helvete med alltihopa.

Ge mig en drink fort som fan!

Jag vill ha en drink! Ge mig två föresten. Eller nej, jag vill ha så många så jag inte kan stå på benen. Vem bjuder?

Äta mat?

Jag är sugen på dågot riktigt gott att äta. Typ kebabrulle. Eller något annat smarrigt. Men jag håller på att banta. Käkar inte så mycket. Då får jag bara ågngest och det pallar jag inte. Äter en viktväktar drick yoggi till frukost och en banan. Lunchen blir en naturdiet bar. Och en banan. Efter jobbet blir det en tallrik fil med musli och en kopp kaffe. Sen blir det kanske fil igen, eller någon frukt. I bland faller jag för frestelsen. Då blir jag arg på mig själv, får ångest och kräker...

Trött gris

Det var en gång en trött gris som åkte till England och blev pigg.

Kläder på Hm.se

Jag är väldigt fattig just nu. Men jag vill så jäkla gärna beställa kläder från HM! Vet inte hur länge jag har suttit med mina lilla önskelisa på hms hemsida och plockat i hop vad jag vill, tönkt efter när jag ska använda det, vad som passar i hop med vad o.s.v. Och nu tror jag listan är fullbordad. (om man nu inte ska spendera hur mycket som helst) Men ska jag, eller ska jag inte? Räkningen kommer ju i och för sig inte komma förrän nästa månad och då har man ju fått lön igen... Och i morgon är det 10% rabatt. Jo, jag tror jag slår till. I morgon!

Synd att det inte var nu...

Snart är det fredag. Bara två arbetsdagar kvar. Synd att det inte var torsdag i dag. Hade varit jäkligt gött. Utestället med stor U öppnar igen på fredag. Har varit stängt hela sommaren. Ska bli så gött! Älskar det stället. Eller ja, jag gjorde i alla fall det. Dem har ju bytt ägare nu och ska tydligen har gjort om lite me så man får väl se hur där är. Om det blir samma sorts folk som går dit. Ska i alla fall förfesta hos en vän in the city innan vi drar dit, och det ska också bli kul. Var ett tag sen, faktiskt.

Jävla Kärringar

Man kan tydligen inte säga något längre i denna värld utan att få det upptryckt i ansiktet eller att dem som inte har med saker att göra lägger sig i. Jag blir så jävla trött på alla äckliga svallerkärringar! Skaffa er ett eget liv och sluta bry er så jävla mycket om andras. Idioter. Och föresten så gör jag va fan jag vill. DU behöver inte lägga dig i och tro att du hjälper mig. För det gör du inte. Inte ett dugg.

Kaffe och en Cigarett

Känner mig väldigt trött. Hade velat sova nån timme till. Fast jag tror egentligen i det hade behövts, det är bara jag som är en trött människa. Har kokat en halv kanna kaffe. Ska ta en kopp och sätta mig på balkongen och röka dagens första cigg. So Long.

By the way

Det blev minnsan lite keba i dag i alla fall. Eller i går skulle man väl kunna kalladet nu. Klockan är ju ändå över tolv. Måste gå och lägga mig. Ska upp i någorlunda bra tid i morron. På kvälla blir det kalas, party, fest, tjohej, partaj... ja va ni nu vill kalla det. Skiter mest i vilket. Full ska jag bli i alla fall.

Bara nördigt

Jag stör mig faktikst på alla söta små modebloggare som bara måste lägga ut bilder på sig själva i dagens outfit o.s.v. Skit nördigt verkligen. Och så berättar dem för hela världen vad dem har ätit i dag, var dem drack sin caffe latte, och hur jävla underbart dem mår. Dra åt helvete. Nu är jag sur...

Tvättade Pengar



Ja, i dag har jag tvättat pengar minnsan. Fann en tjuga i tvättmaskien. Vilken lycka. En tjuga som jag inte ens visste att jag hade. Klirr i kassan direkt. Lite kompensation för min kassa lön...

Är egentligen sugen på Pizza, eller kebab... Något som är fett och gott. Haha.
Men nej... det får va så. Spara pengar och spara på uppbyggnade av fett på min arma kropp.






Förföljd



Jag gick genom skogen i dag. Det gick en man bakom mig. Det kändes lite läskigt fast det var på ljusa dagen. Jag gick lite fortare, det gjorde han me. Hörde att han kom närmre. Jag sprang. Han sprang efter! Vilken idiot! Vad vill han tänkte jag. Panik panik. Sprang tills jag inte orkade springa mer. Då va han borta. Poff!
Vem va han?

Helgen är kommen


Arbetsdagen slut och helgen är här. Gud så skönt. Sovmorgon i morron. Underbar känsla.
Men det har gått bra på jobbet. Tiden har gått fort. Hela veckan har gått fort.

Fick lönelappen i dag. Pisslön. Obetald semester i år. Jävla skit. Fattig som en lus igen.
 



Pain


Jag har ont i min rygg. Nu måste jag gå och lägga mig.
Knaksprak.


Läsvärt


http://citrin.devote.se/

Mycket läsvärd blogg.
Hoppas hon inte blir sur för att jag la upp den.





Te-drickare


Jag är en tedrickare. Men jag är inte en manipulativ och notorisk Lögnerska. Tydligen är man det enligt Calle Schulman om man dricker det. Jag tycker om te, därför dricker jag det. Punkt slut.


Haha, men orka bry sig egentligen.
Jag är inte ens säker på att egentligen stavas egentligen.
Egentligen.


Lägg av.


Men vill jag läsa om en vaxpropp?



Nej, verkligen inte. Stina-lee kan väl behålla sin kära vaxpropp för sig själv. Det är nog en av dem saker jag faktiskt inte bryr mig om. Är det någon i detta land som gör det? Stina-Lees fanclub kanske. Om den ens existerar. Knappast troligt.


Det regnar



Det regnar. Rask och rusk. Känns som det aldrig tar slut. Var ute innan. När jag gick hemifrån regnade det inte alls. Jo ok, någon liten droppe. Men när jag kommit en bit på min ensamma vandring började det regna ännu mer. Ja, det öste ner, så att säga. Snart blir det väl snö av alltihopa. Vintern närmar sig, med små smygande steg.

Ja, jag är en tönt.




Men Gubbe?!



I kväll när jag va ute och rökte på balkongen stod det en gubbe i fönstret i huset mittemot. Han tittade på mig. Fast det va mörkt kunde jag känna hans blick borra sig in i min själ. Han var ruskig. Vad vill ha, tänkte jag. Jag kanske skulle frågat... Nej, vill inte ödsla min tid på honom. Han kanske kommer över och tror nått. Tro inget. Jag är oskyldig.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0